Met enthousiasme en aandacht voor de behoeften van de ander draagvlak en verbinding realiseren en organisaties in beweging krijgen!

Leer Anouk kennen

Anouk Wetemans-Gommans

Consultant
Gedreven en resultaatgerichte professional met een voorliefde voor de zorg, maar een ambitie om continu te ontwikkelen, verbreden en verdiepen!

Anouk is een gedreven en resultaatgerichte professional met veel oog voor de mensen om haar heen. Met een natuurlijke voorliefde voor de zorg start haar carrière, niet geheel verrassend, na haar studie gezondheidswetenschappen in het MUMC+. Daar vindt ze de verbreding door haar opleiding tot Register Controller en haar afwisselende rollen binnen de organisatie.

Anouk is iemand die, vanuit haar onbegrensde nieuwsgierigheid, continu op zoek is naar ontwikkeling, verbinding en vernieuwing. Haar grote kracht ligt in het begrijpelijk en overzichtelijk maken van complexe materie zodat iedereen binnen haar projecten aangehaakt en betrokken blijft op weg naar het eindresultaat. Met enthousiasme en aandacht voor de behoeften van de ander realiseert ze draagvlak en verbinding en krijgt daarmee veel in beweging. Anouk krijgt energie van gezamenlijk succes. Ze neemt graag het initiatief om samen mijlpalen te vieren.

Haar drive tot beweging en vernieuwing komt ook tot uitdrukking in haar hobby van spinnen, waarbij ze recent het wielrennen heeft uitgevonden. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar gezin. Juist van kleine dingen in het gezinsleven en de ontwikkelingen van haar kinderen kan Anouk erg genieten.