Elke opdracht is een kans om mezelf én de ander te ontwikkelen!

Leer Bianca kennen

Bianca Balvert

Consultant
Sterk op de inhoud, maar gedreven door mensen. Een jonge professional die elke mogelijkheid aangrijpt om zichzelf én de omgeving te ontwikkelen!

Bianca heeft één interesse die als een rode draad door haar leven loopt: Mensen!

Met een specialisatie in de menskant van de bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit van Nijmegen heeft Bianca de perfecte basis gelegd om invulling te geven aan de menselijke- en gedragsmatige aspecten van organisatieveranderingen.

Niet geheel toevallig brengt Bianca ook haar vrije tijd graag door onder de mensen. Haar betrokkenheid, behulpzaamheid en haar luisterende oor maken haar zowel in projecten als ook privé een aangename en daadkrachtige gesprekspartner.

Bianca gaat het liefst samen met een team aan de slag. Om zodoende in gezamenlijkheid aan één van haar andere pijlers te werken: Ontwikkeling! Niet alleen binnen klantorganisaties gaat Bianca altijd voor duurzame ontwikkeling, ook persoonlijk heeft zij ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ze ziet dan ook elke opdracht als een kans om zichzelf verder te ontwikkelen als mens en gaat altijd voor een leergierige en ondernemende benadering.

Haar eigenschappen maken Bianca tot een betrouwbaar en betrokken professional die in elke opdracht, op basis van vertrouwen, de neuzen dezelfde kant op weet te krijgen. Dat, in combinatie met haar kritische blik, stelt Bianca in staat om in elk verandertraject de uitdagingen te alloceren zodat niet de symptomen worden bestreden, maar interventies kunnen worden gepleegd op de bronoorzaken.