Die drang naar ontwikkeling en afwisseling maken van Henk een creatieve professional die het liefst vorm geeft aan de meest uiteenlopende complexe verandertrajecten!

Leer Henk kennen

Henk Giesberts

Consultant
Breed georiënteerde professional voor wie verandering een constante is en die de ontwikkeling van anderen én zichzelf altijd op de eerste plaats heeft staan!

Als er iemand verandering en ontwikkeling ademt, dan is het Henk wel. Ondanks zijn rijke ervaring is Henk constant in beweging. Op zoek naar nieuwe expertises en invalshoeken.

Die drang naar ontwikkeling en afwisseling maken van Henk een creatieve professional die het liefst vorm geeft aan de meest uiteenlopende complexe verandertrajecten om zodoende een zinvolle bijdrage te leveren aan het grotere geheel.

Vanuit die ambitie staat de mens altijd centraal voor Henk. Omdat hij graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de ander, maar ook omdat Henk de opvattingen en denkbeelden van de ander als toegevoegde waarde ziet voor zijn eigen ontwikkeling.

Daarnaast is Henk iemand waar je binnen elk project óf elke interim opdracht op kunt bouwen. Praktisch ingesteld, doelgericht en systematisch biedt hij altijd een realistische oplossing. Of dat nu is op het gebied van strategie, organisatie, planning & control of procesoptimalisaties, Henk heeft het allemaal in zijn palet.

Kortom, een breed georiënteerde professional voor wie verandering een constante is en die de ontwikkeling van anderen én zichzelf altijd op de eerste plaats heeft staan!