Karel krijgt de meeste energie wanneer hij, in interactie met medewerkers, de stappen die nodig zijn in de ontwikkeling kan vormgeven en inrichten!

Leer Karel kennen

Karel Pluijmakers

Consultant
Financial in hart en nieren. Met een geheel eigen, verfrissende en integrale visie op de financiële functie. Altijd denkend vanuit de klant en altijd gericht op toekomstbestendigheid!

Karel is een enthousiaste en sociale finance professional met ruim 15 jaar ervaring in de consultancy. Hij is expert in het in beeld brengen van de externe maatschappelijke en regionale ontwikkelingen om van daaruit te beoordelen wat nodig is voor de strategie en de governance om organisaties succesvol te laten zijn of blijven.

Karel krijgt de meeste energie wanneer hij, in interactie met medewerkers, de stappen die nodig zijn in de ontwikkeling kan vormgeven en inrichten. Hierbij verdiept hij zich graag in de materie, vanuit de drijfveer om altijd te willen begrijpen hoe zaken in elkaar zitten en daarvoor passende adviezen te geven.

Daarbij is en blijft Karel verknocht aan de regio Zuid-Limburg en is hij graag onder de mensen. Zowel zakelijk als privé. Zijn gezin, waarmee hij graag op vakantie gaat, komt altijd op de eerste plaats. In zijn vrije tijd dompelt Karel zich graag onder in het verenigingsleven, waarbij muziek een uitlaatklep en ankerpunt vormen voor Karel. Niet voor niets is Karel dan ook al meer dan 35 jaar actief bij de fanfare.

Kortom, een verfrissende, nieuwsgierige en sociale finance professional die elke organisatie een stap verder helpt!