Hoewel Mark constant met duizend-en-één dingen tegelijk bezig is zijn er maar weinig mensen die zich zo bevlogen en vol overgave kunnen vastbijten in een ontwikkelopgave!

Leer Mark kennen

Mark Gerritsen

Consultant
Ijzersterke financial, veelzijdige duizendpoot en gepassioneerd ontwikkelaar met een onbegrensde ambitie om organisaties en mensen verder te helpen!

Mark is een helper! Een duizendpoot! Iemand die naast zijn werk bij ORGfit ook nog twee dagen in de week verbonden is aan een kinderopvangorganisatie in Maastricht, bestuurslid is van een lokale politieke partij in zijn woonplaats Eijsden-Margraten, lid is van de Planning & Control Commissie van dezelfde gemeente en ook nog eens penningmeester is van de grootste volleybalvereniging van Zuid-Limburg.

Zou hij dan ooit stil zitten? Wij hebben hem er in ieder geval nog nooit op kunnen betrappen! En alles wat hij doet, doet hij vanuit dezelfde passie, namelijk zijn ruime kennis en ervaring inzetten om zijn steentje bij te dragen aan de maatschappij! Om organisaties die ten dienste staan van de gemeenschap een stap verder te helpen.

En hoewel Mark constant met duizend-en-één dingen tegelijk bezig is zijn er maar weinig mensen die zich zo bevlogen en vol overgave kunnen vastbijten in een ontwikkelopgave. Niet alleen door focus aan te brengen op de vraag die gesteld wordt, maar vooral op de mensen waarmee aan de slag gaat.

Iemand die zijn energie haalt uit het helpen van anderen en dat ook uitstraalt in alles wat hij doet! Met een aangeboren talent om door iedereen aardig gevonden te worden (echt iedereen) en waar al onze klanten maar moeilijk afscheid van nemen. En dat begrijpen wij als geen ander!