Om de juiste keuzes te maken richting die wendbare organisatie zul je de uiteinden van beide oplossingen moeten kunnen overzien. Want alleen dan kun je bepalen wat passend is!

Leer Maurice kennen

Maurice Franssen

Managing Partner
Strategisch denker en inspirerende gesprekspartner. Met een voorliefde voor paradoxen en de ambitie om elke organisatie wendbaar te maken en elke medewerker vanuit zijn/haar kracht te laten excelleren!

Maurice is een grote dromer! Of beter gezegd: Iemand die groot droomt! Niet dat hij de hele dag met zijn hoofd in de wolken loopt, maar zijn ambitie om het beste uit elke organisatie en medewerker te halen vindt zijn oorsprong in zijn droombeeld van de ideale, fitte organisatie.

Een organisatie waarbinnen iedereen de ruimte heeft om zijn/haar drijfveren te ontdekken en optimaal te benutten. Waar niet voorgeschreven wordt wat mensen moeten doen, maar ieder vanuit een intrinsieke motivatie een bijdrage levert aan het organisatiedoel.

Maar welke organisatie-inrichting hoort daar dan bij? Hoe ziet de strategische ambitie en koers er dan uit? Wat zijn de dominante trends en ontwikkelingen in de buitenwereld? Hoe blijf je als organisatie duurzaam waarde toevoegen voor je klanten en medewerkers? En hoe kunnen organisaties optimaal samenwerken om hun doelen te bereiken?

Het zijn allemaal vragen waar Maurice zich graag in vastbijt, omdat ze volgens hem essentieel zijn om die droom van die fitte organisatie te verwezenlijken.

Is er daarnaast nog iets leuks over Maurice te vertellen? Iets wat je misschien nog niet wist? Jazeker! Maurice heeft namelijk een voorliefde voor paradoxen… Want om de juiste keuzes te maken richting die fitte organisatie zul je de uiteinden van beide schijnbaar tegengestelde oplossingen moeten kunnen overzien. Want alleen dan kun je bepalen wat passend is!

Kortom, een dromer die constant op zoek is naar nieuwe manieren om die dromen te verwezenlijken, met wie elk gesprek inspirerend en verfrissend is en die de ambitie heeft om elke organisatie die hij mag helpen toekomstbestendig en fit te maken!!!