Om de juiste keuzes te maken richting die wendbare organisatie zul je de uiteinden van beide oplossingen moeten kunnen overzien. Want alleen dan kun je bepalen wat passend is!

Leer Maurice kennen

Maurice Franssen

Managing Partner
Strategisch denker en inspirerende gesprekspartner, met een voorliefde om samen met de klant haar organisatie toekomstbestendig te maken!

Maurice denkt altijd vooruit. Op basis van dominante trends en ontwikkelingen in de buitenwereld ontwerpt hij samen met de klant de strategische koers voor de toekomst. Bij dit ontwerp houdt hij rekening met de kracht van jullie organisatie. Hij is pas tevreden over de koers, als deze wordt doorleefd en uitgedragen door de medewerkers. Als medewerkers met trots verhalen vertellen, die in lijn liggen met de strategie, dan is de koers geslaagd.

Bij een nieuwe koers hoort vaak ook een nieuwe organisatie-inrichting waarbinnen iedereen de ruimte heeft om zijn/haar drijfveren te ontdekken en optimaal te benutten. Waar iedereen vanuit zijn eigen kracht en intrinsieke motivatie een bijdrage levert aan het organisatiedoel.

Kortom, een strategisch denker die constant op zoek is naar nieuwe manieren om dromen van organisaties te verwezenlijken, met wie elk gesprek inspirerend en verfrissend is en die de ambitie heeft om elke organisatie die hij mag helpen toekomstbestendig en fit te maken!!!