Opgegroeid in een horecagezin weet Maxime als geen ander hoe belangrijk het is om een flexibele en klantgerichte houding aan te nemen!

Leer Maxime kennen

Maxime Nelissen

Consultant
Perfectionistisch mensen-mens die middels een diepgaande verbinding en een gezonde portie humor altijd weet door te dringen tot de kern!

Maxime is een echt mensen-mens. Gezelligheid en lekker eten staan dan ook hoog op haar prioriteitenlijstje. Niet alleen in haar privéleven houdt ze ervan om zich te omringen met mensen, ook in een professionele setting hecht ze veel waarde aan de mensen om haar heen en werkt ze graag in teamverband. Binnen een groep stelt Maxime mensen graag op hun gemak met de nodige portie humor. Daarnaast vindt ze het belangrijk mensen persoonlijk te leren kennen om zo een diepgaande verbinding aan te gaan. Vanwege haar interesse in mensen heeft ze zich ook verdiept in het leer- en ontwikkelproces van werknemers binnen een organisatie gedurende haar masteropleiding.

Opgegroeid in een horecagezin weet Maxime als geen ander hoe belangrijk het is om een flexibele en klantgerichte houding aan te nemen. Hierdoor weet ze van aanpakken waardoor ze dan ook altijd zal streven naar het best mogelijk resultaat. Door haar woon- en werkervaring in het buitenland heeft zij geleerd om open minded te zijn en weet zij zich snel aan te passen in een nieuwe setting. Als perfectionist heeft Maxime graag haar zaakjes op orde en houdt ze van een strakke planning. Hierdoor weet ze goed het overzicht te bewaren met als gevolg dat ze het einddoel niet snel uit het oog zal verliezen.