Je kunt alleen oplossingen bedenken voor de gedeelde oplossingen in onze samenleving door samen te werken!

Leer Mikel kennen

Mikel van Aarssen

Consultant
Een rasechte verbinder die samenwerking altijd als randvoorwaarde ziet voor een optimaal eindresultaat!

Mikel is een rasechte verbinder. In de breedste zin van het woord. Mikel werkt namelijk vanuit een sterke overtuiging dat je alleen echte oplossingen kunt bereiken voor de opgaven in onze samenleving door samen te werken.

En dus staat hij graag midden in het speelveld om van daaruit mensen én organisaties aan elkaar te koppelen en samen aan de slag te gaan! Want met een luisterend oor voor eenieder, zijn bestuurskundige kennis en zijn ruime ervaring in het publieke domein is Mikel niet alleen een leuke vent om mee samen te werken, maar beschikt hij ook over de inhoudelijke kennis om de juiste vragen te stellen én de juiste acties uit te zetten richting eindresultaat!

En dat Mikel samenwerking als randvoorwaarde ziet voor ontwikkeling vertaalt hij niet alleen maar naar zijn werk als consultant bij ORGfit. In zijn vrije tijd is Mikel namelijk erg actief binnen de lokale volleybalvereniging. Als speler, maar ook op bestuurlijk niveau waar hij binnen de lijnen, maar ook aan de bestuurstafel graag samen aan de slag gaat om die sets binnen te halen en de vereniging verder te helpen!