Heb je Ralph in je team, dan doe je altijd mee voor de overwinning!

Leer Ralph kennen

Ralph Bons

Consultant
Gedreven professional met een brede kennis en ervaring binnen financiën, controlling en processen die altijd voor de overwinning gaat!

Ralph is een gedreven professional met een brede kennis en ervaring binnen financiën, controlling en processen. Als echte sportman is Ralph gedreven tot op het bot en gaat hij altijd voor de overwinning.

Van huis uit is Ralph een rasechte voetballer, maar heeft noodgedwongen de overstap gemaakt naar de fiets. Dat hij in beide disciplines uitstekend uit de voeten kan is deels te danken aan talent, maar minstens net zoveel aan Ralph’s enorme resultaatgerichtheid en de wil om altijd het maximale te presteren.

Als Ralph op zijn fiets het Limburgse Heuvelland of de Belgische voerstreek opzoekt doet hij dat individueel, met vrienden of gezellig met zijn vader. Hij werkt dan ook graag in teamverband naar het gewenste resultaat toe, maar kan ook uitstekend zelfsturend aan de slag.

Mede door zijn persoonlijkheid en jarenlange ervaring als consultant is Ralph iemand die gemakkelijk contact legt, verbindt en energie haalt uit het werken in dynamische omgevingen. Heb je Ralph in je team, dan doe je altijd mee voor de overwinning!