Remco is het liefst constant in beweging, loopt over van ambities en heeft een echte doenersmentaliteit!

Leer Remco kennen

Remco van Dooren

Consultant
Energieke, enthousiaste rasoptimist. Strategisch denker en pragmatisch doener!

Sommige mensen kunnen geruisloos een ruimte betreden. Een hele dag aanwezig zijn zonder dat je weet dat ze er zijn… Zo iemand is Remco absoluut niet! Want met Remco komt er altijd een brok energie binnen. Iemand die met zijn enthousiasme en optimisme elke ruimte die hij binnenloopt een stukje vrolijker maakt.

Remco is het liefst constant in beweging, loopt over van ambities en heeft een echte doenersmentaliteit. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water binnen ORGfit omdat op veel verschillende plekken in de keuken mag kijken, steeds nieuwe uitdagingen aan kan gaan én steeds weer nieuwe mensen mag ontmoeten.

Want ook dat is Remco ten voeten uit! Iemand die energie krijgt van het werken met én voor anderen. Een drijfveer die hij niet alleen binnen ORGfit tot uiting kan brengen, maar ook in zijn politieke carrière. Want naast zijn werk als consultant is Remco ook actief in de lokale politiek in Eindhoven, waar hij sinds 2018 gemeenteraadslid is én in die hoedanigheid als twee keer is verkozen tot beste raadslid van het jaar.

Kortom een bezig en ambitieus bijtje, maar ook een echte familie- en vriendenman! Want in zijn vrije tijd gaat Remco graag met vrienden op pad voor en gezellig drankje, is hij met zijn vader terug te vinden in het stadion van FC Eindhoven of geniet hij van de vele uitstapjes die hij met zijn opa en oma maakt.