Plezier en energie vormen altijd de basis voor ontwikkeling en resultaat!

Leer Roger kennen

Roger Hermens

Consultant
Creatieve communicatie consultant die met zijn vermogen om snelle verbindingen te maken en zijn procesmatige manier van denken altijd de vertaling naar een pakkende boodschap weet te maken!

Plezier en energie! Die waarden staan centraal voor Roger. Omdat ze volgens hem altijd de basis vormen voor ontwikkeling en resultaat. Als je geen energie en plezier haalt uit de dingen die je doet, dan zul je ook nooit de noodzaak voelen om ze beter te doen!

Die mindset heeft Roger dan ook geleid naar zijn huidige rol binnen ORGfit, waar hij als creatieve communicatie consultant verantwoordelijk is voor de communicatie binnen ORGfit én binnen de ontwikkelprojecten die ORGfit doet bij haar klanten.

Met een enorm breed interessegebied, zijn procesmatige manier van denken, zijn vermogen om zaken snel aan elkaar te verbinden en een bovengemiddelde dosis aan creativiteit stellen Roger in staat altijd de juiste vertaling te maken naar een pakkende boodschap.

In zijn vrije tijd gaat Roger graag op pad met zijn gezin en heeft hij een grote voorliefde voor sport en muziek. En zoals het iemand met een breed interessegebied betaamt beperkt hij zich daarbij het liefst niet tot één sport of één genre, maar vindt hij het juist leuk om nieuwe stijlen en artiesten te ontdekken.

Kortom, iemand die het vooral belangrijk vindt om dingen te doen die hem plezier en energie geven en dit anderen ook te laten ervaren!