Eigenlijk is Alain helemaal geen business manager, maar gewoon een betrouwbare vriend. Iemand die eerder de achtergrond dan de voorgrond pakt!

Leer Alain kennen

Alain Deckers

Business Manager
Een geboren verbinder met een luisterend oor en een natuurlijke interesse in de ander. Oprecht, zichzelf en altijd de juiste schakel tussen vraag en oplossing!

Ken je die mensen? Die dan vragen hoe het met je gaat, omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn hoe het met je gaat. Zo iemand met een natuurlijke interesse in de ander! Die écht naar je luistert en je dan ook nog echt probeert te helpen waar hij kan. Zo’n type is Alain dus!

Eigenlijk is Alain helemaal geen business manager, maar gewoon een betrouwbare vriend. Iemand die eerder de achtergrond dan de voorgrond pakt. Die zichzelf in het teken stelt van de ander, omdat hij daar zelf juist de meeste energie uit haalt. En juist dat maakt Alain zo sterk. Alain is oprecht, puur, zichzelf! En daarmee de ideale verbinder. Tussen vraag en antwoord én tussen mensen en organisaties. Niet alleen als business manager, maar ook als collega!

Met zijn uitgebreide netwerk en zijn drive om de ander te helpen is Alain altijd in staat om de juiste verbindingen te maken. Zowel zakelijk als ook privé. Iemand die ORGfit in de loop van de jaren heeft zien groeien en met zijn verbindende karakter een onmisbare rol speelt in de kracht van ons team!

Maar bovenal is Alain gewoon een fijn mens die zichzelf altijd in dienst stelt van de ander en die vooral opvalt als hij er niet is!