Ze voelt zich als een vis in het water als ze kan regelen, organiseren en iets kan betekenen voor een ander!

Leer Anouk kennen

Anouk Zuurveld

Office Assistant
Een gestructureerde organisator met een sociaal hart die ervan geniet om mensen met elkaar in contact te brengen en positief in het leven staat!

Anouk is een echt mensen-mens. Ze voelt zich als een vis in het water als ze kan regelen, organiseren en iets kan betekenen voor een ander.

In haar vrije tijd combineert ze sporten met een Bourgondische leefstijl. Hoe dat eruitziet? Regelmatig zie je Anouk hardlopen, fietsen en wandelen. Natuurlijk afgewisseld met een welkom terrasje. Ook in de binnenstad van Maastricht is ze geregeld te vinden voor een spontaan drankje met vriendinnen of een gezellig etentje.

Je zult haar nooit betrappen op een boze bui, Anouk is altijd vrolijk. Ze gaat uit van het goede in mensen en is erg loyaal. Dat waarderen haar collega’s natuurlijk ontzettend.

Anouk heeft een creatieve en gevarieerde achtergrond. Voordat ze bij ORGfit kwam werken, was ze werkzaam in de grafische branche én kinderopvang. Ze is dus van vele markten thuis. Die veelzijdigheid zie je terug in haar werk waar ze van aanpakken weet en steeds voor iedereen klaar staat.