Samen zoeken naar de beste keuze voor het meest optimale resultaat!

Leer Bram kennen

Bram van de Ven

Consultant
Stevige persoonlijkheid die op alle lagen binnen een organisatie kan meedraaien en de juiste beweging weet uit te lokken!

Met Bram haal je een strategisch denker en een pragmatische doener in huis. Hierdoor lukt het hem om te opereren vanuit een helicopterview en dit te vertalen tot bruikbare acties.
Bram krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten en het oplossen van uitdagingen binnen organisaties. Dit doet hij door samen met medewerkers een gestructureerde en met name een pragmatische aanpak op te stellen.

Als senior finance professional heeft Bram ruime ervaring opgedaan in het doorgronden en veranderen van operationele en financiële processen. Als business controller heeft hij geleerd doelen te stellen en deze met de stakeholder met de juiste organisatie sensitiviteit te bespreken.

Het opzoeken van uitdaging komt ook terug in Bram zijn privéleven, wanneer hij in zijn vrije tijd een Crossfit box opzoekt. Daarnaast is hij graag in de bossen rondom Nijmegen te vinden met zijn gezin.

Met Bram komt er een stevige persoonlijkheid binnen die op alle lagen binnen een organisatie kan meedraaien en de juiste beweging weet uit te lokken.