Het ontmoeten van nieuwe mensen en nieuwe culturen geven haar namelijk de energie en inspiratie om dingen vanuit een ander perspectief te benaderen.

Leer Esther kennen

Esther Pinckaers-Muris

Consultant
Gedreven professional die altijd met open vizier op zoek gaat naar nieuwe bestemmingen en anderen graag meeneemt op haar ontdekkingsreizen!

Esther is een ontdekkingsreiziger. Niet alleen maakt ze graag verre reizen naar liefst nieuwe bestemmingen, maar ook in haar projecten start Esther graag vanuit het onbekende en ongestructureerde. Om vervolgens op basis van haar eigen kompas, haar integrale gedachtengoed, structuur aan te brengen in de chaos en mensen en middelen aan elkaar te verbinden om doelen te bereiken!

Als je met Esther samenwerkt, dan vallen je een paar dingen op. Esther is namelijk ontzettend gedreven, professioneel en hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit. Maar daarnaast is ze ook oprecht, zichzelf en altijd geïnteresseerd in de ander. Voeg daar nog een gezonde dosis humor aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

In haar vrije tijd gaat Esther overigens graag met andere ingrediënten aan de slag, want in haar vrije uurtjes maakt ze de meest heerlijke gerechten klaar als hobby-kok. Daarnaast maakt Esther graag haar hoofd vrij tijdens een rondje hardlopen en investeert ze haar vakantiedagen het liefst aan haar grootste passie, namelijk het maken van verre reizen.

Het ontmoeten van nieuwe mensen en nieuwe culturen geven haar namelijk de energie en inspiratie om dingen vanuit een ander perspectief te benaderen. Die energie en inspiratie vertaalt ze vervolgens weer richting haar opdrachten, waardoor ze altijd met een open geest en frisse nieuwsgierigheid aan een nieuwe uitdaging begint!

Kortom, een gedreven professional die altijd met open vizier op zoek gaat naar nieuwe bestemmingen en anderen graag meeneemt op haar ontdekkingsreizen!