Elke verandering start vanuit vertrouwen!

Leer Francis kennen

Francis Willemsen

Consultant
Betrokken bij iedere organisatie en ijzersterk in veranderen vanuit haar natuurlijke behoefte de ander écht te leren kennen!

Francis is een verbinder. Iemand die haar oprechte betrokkenheid bij anderen als wapen inzet om organisaties te ontwikkelen. Haar nieuwsgierigheid naar de ander komt voort uit een natuurlijke behoefte om de ander te leren kennen, maar helpt haar ook in de verandering. Elke verandering start namelijk vanuit vertrouwen wat Francis betreft.

Combineer die eigenschap met haar ruime ervaring als manager, consultant en projectmanager en je weet dat je verzekerd bent van resultaat!

Haar natuurlijke drijfveer om écht contact te maken met de ander vertaalt zich vanzelfsprekend ook naar haar privé omgeving, waarbij Francis ontzettend veel energie haalt uit de interactie met anderen. Niet geheel verrassend lopen werk en privé dan al snel in elkaar over waardoor Francis ook na het afronden van haar opdrachten de verbinding blijft houden met de mensen met wie ze heeft samengewerkt.

Een echte professional die bewust opereert vanuit de verbinding omdat ze op basis van haar ruime ervaring weet dat dat altijd tot het meest duurzame leidt!