Giulia is in staat om iedere veranderopgave vanuit verschillende perspectieven te benaderen!

Leer Giulia kennen

Giulia Meinke

Consultant
Teamplayer die haar energie haalt uit het inspireren en motiveren van anderen!

Giulia is een echte team player! Iemand die iedere uitdaging met een flinke dosis enthousiasme aangaat en die haar energie haalt uit het inspireren en motiveren van een team om zodoende het optimale uit de ander te halen! Met haar achtergrond in bedrijfskunde, met een focus op verandermanagement, procesmanagement en HR, heeft Giulia bewezen een waardevolle aanwinst te zijn in verschillende organisatorische contexten.

Haar betrokkenheid bij haar werk is onmiskenbaar. Ze is altijd bereid om een extra stap te zetten om anderen te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van hun doelen.
Wat Giulia echt onderscheidt, is haar vermogen tot kritisch denken. Ze analyseert situaties grondig en weegt alle opties zorgvuldig af voordat ze tot beslissingen komt. Haar scherpe inzicht stelt haar in staat om problemen te identificeren voordat ze escaleren en om effectieve oplossingen te vinden die zowel doordacht als doeltreffend zijn.

Daarnaast heeft Giulia een talent voor het voorzien en aanpakken van toekomstige ontwikkelingen en behoeften. Ze bezit een natuurlijke intuïtie om veranderingen te anticiperen en zich adequaat voor te bereiden op wat er in het verschiet ligt.

Last but not least, staat ze bekend om haar Duitse roots. Ze is betrouwbaar, eerlijk, transparant en consistent in haar acties. Haar georganiseerde aanpak zorgt voor effici├źntie en consistentie in alles wat ze doet. Koppel daar ook nog haar mensgerichte aanpak aan, die Giulia meeneemt vanuit bourgondisch Maastricht, aan en je weet dat je te maken hebt met een echte allrounder!