Waar het loslaten van oude gebruiken en gedrag vaak onwennig en ongemakkelijk kan zijn, zorgen Jerry zijn optimisme en kennis van zaken ervoor dat zelfs de meest uitdagende veranderingen worden gedragen!

Leer Jerry kennen

Jerry Lenaerts

Consultant
Bevlogen verhalenverteller met een buitengewoon breed interesse- en kennisgebied!

Bevlogen verhalenverteller met een buitengewoon breed interesse- en kennisgebied. Met zijn vermogen om zelfs de meest complexe uitdagingen te doorgronden en reduceren tot een eenvoudige aaneenschakeling van feiten en vervolgens te verpakken in een gepassioneerd verhaal, maakt dat elke veranderopgave met Jerry een reis wordt waar je bij wilt zijn!

Waar het loslaten van oude gebruiken en gedrag vaak onwennig en ongemakkelijk kan zijn, zorgen Jerry zijn optimisme en kennis van zaken ervoor dat zelfs de meest uitdagende veranderingen worden gedragen. Vanaf het eerste moment worden stappen richting het doel gezet. Jerry maakt namelijk als geen ander de vertaling van de veranderopgave naar de organisatiedoelstellingen en onderbouwt deze met levendige voorbeelden waardoor veranderen leuk en begrijpelijk wordt.

Zijn brede interessegebied vertaalt zich ook naar zijn privéleven. Met een voorliefde voor het ontdekken van nieuwe dingen en nieuwe culturen reist Jerry af naar de meest uiteenlopende bestemmingen en stort hij zich in allerhande nieuwe hobby’s en bezigheden. Zo begeleidt hij sprekers van TEDx, maar onderhoudt hij ook met veel liefde zijn bonsaibomen.

Welke andere hobby’s Jerry er nog meer op nahoudt? Dat moet je hem zelf maar vragen. Hij zal je er ongetwijfeld een levendig verhaal over kunnen vertellen!