Inspireren door te enthousiasmeren, dat streef ik na te leven!

Leer Joep kennen

Joep Salden

Consultant
Ervaren en gedreven consultant die perfect past in de klantgerichte cultuur van ORGfit!

Leergierig, nieuwsgierig en enthousiast – dat zijn de woorden die Joep omschrijven. Bij ORGfit zit Joep daarom perfect op zijn plek, waar de afwisselende werkzaamheden en constante nieuwe uitdagingen als consultant hem een uitlaatklep voor zijn ontdekkende geest geven. Bij ORGfit krijgt hij de ruimte om door middel van zijn enthousiasme vele anderen te inspireren.

Joep heeft ervaring opgedaan in de sectoren overheid, kunst & cultuur, woningcorporaties en zorg. Zijn werkzaamheden omvatten vooral projectmanagement, procesoptimalisaties en vraagstukken rondom koers en organisatie-inrichting.

Door Joep zijn grote passie – auto’s – weet hij als geen ander dat de route vaak belangrijker (en leuker) is dan de bestemming. Of de route nou kort, lang, mooi, of efficiënt moet zijn, door Joep zijn overtuigingskracht weet hij mensen zo ver te krijgen om samen de rit aan te gaan. Volgens Joep is het proces minstens zo belangrijk – zo niet belangrijker – dan het resultaat. Het is teamwork wat Joep energie geeft – ook in zijn privéleven, waar hij een bewogen toneelspeler is. Ook hierin is het de groep mensen en de onderlinge samenwerkingen die het voor Joep leuk maken.

Naast zijn werkzaamheden bij ORGfit houdt Joep zich met vele andere dingen bezig. Zo draagt hij meerdere bestuursfuncties, waaronder het voorzitterschap van cultuurfestival Spectaculo in Geleen. Joep zet zijn achtergrond in marketing in door middel van zijn eigen instagram-pagina @parkedindutchstreets en zijn eigen podcast The Carspotcast. Zijn achtergrond in marketing maakt hem waardevol binnen de complexe vraagstukken van de klanten van ORGfit, waar het volgens Joep essentieel is dat de eindgebruiker staat en waarde ervaart.
Oftewel, Joep is een ervaren en gedreven consultant die perfect past in de klantgerichte cultuur van ORGfit!