Inspireren door te enthousiasmeren, dat streef ik na te leven!

Leer Joep kennen

Joep Salden

Consultant
Enthousiaste en bijtgrage jonge hond die perfect past in de klantgerichte cultuur van ORGfit!

Leergierig, nieuwsgierig en enthousiast – dat zijn de woorden die Joep omschrijven. Bij ORGfit zit Joep daarom perfect op zijn plek, waar de afwisselende werkzaamheden en constante nieuwe uitdagingen als consultant hem een uitlaatklep voor zijn ontdekkende geest geven. Bij ORGfit krijgt hij de ruimte om door middel van zijn enthousiasme vele anderen te inspireren.

Door Joep zijn grote passie – auto’s – weet hij als geen ander dat de route vaak belangrijker (en leuker) is dan de bestemming. Of de route nou kort, lang, mooi, of efficiënt moet zijn, door Joep zijn overtuigingskracht weet hij mensen zo ver te krijgen om samen de rit aan te gaan. Volgens hem is het sowieso veel leuker om de route samen aan te gaan en te kijken welke samenwerkingen er ontstaan. Het is teamwork wat Joep energie geeft – ook in zijn privéleven, waar hij een bewogen toneelspeler is. Ook hierin is het de groep mensen en de onderlinge samenwerkingen die het voor Joep leuk maken.

Door Joep zijn achtergrond in marketing is het voor hem vanzelfsprekend dat de eindgebruiker centraal staat. Volgens hem is dit essentieel voor blijvende verandering: zorgen dat alle belanghebbenden ermee kunnen leven. Communicatie vindt Joep ook een vitaal onderdeel van verandering; volgens Joep is geen enkele verandering té ingrijpend, zo lang er maar goed gecommuniceerd wordt.

Oftewel, Joep is een enthousiaste en bijtgrage jonge hond die perfect past in de klantgerichte cultuur van ORGfit!