Het bereiken van het optimale resultaat staat altijd met stip op één, maar je kunt de volgende keer alleen maar een nóg beter resultaat bereiken als je (zelf)kritisch durft te zijn!

Leer John kennen

John Leeuwen

Consultant
Krachtig in projectmanagement, ambitieus in ontwikkeling. Een echte aanpakker die recht op zijn doel afgaat, maar de meeste energie haalt in de weg ernaartoe!

John is een aanpakker! Meester in projectmanagement, resultaatgericht en met een gestructureerde, maar flexibele aanpak. Dat is John aan de oppervlakte. Maar daaronder zit de diepere laag. John zijn echte drijfveer. Ontwikkelen!

Want hoewel John altijd recht op zijn doel afgaat haalt hij de meeste energie uit de weg ernaartoe. Samen werken aan ontwikkeling, reflecteren en het vervolgens weer beter doen! Het bereiken van het optimale resultaat staat altijd met stip op één, maar je kunt de volgende keer alleen maar een nóg beter resultaat bereiken als je (zelf)kritisch durft te zijn.

Die houding maakt John dan ook een zelfbewuste professional die stevig in zijn schoenen staat. Doordat hij constant reflecteert op zijn eigen prestaties en continu op zoek is naar ruimte voor verbetering kent hij zichzelf als geen ander. Hij weet waar zijn kracht ligt en ook waar hij zaken om zich heen moet organiseren. Dat maakt dat John altijd goed beslagen ten ijs komt, er voor de volle 100% voor gaat en er altijd voor zorgt dat niet alleen het resultaat behaald wordt, maar ook dat alle mensen die betrokken zijn bij de verandering een ontwikkeling doormaken en het de volgende keer weer net iets beter doen.

Die mindset past John overigens niet alleen toe binnen zijn werkveld, maar ook in zijn vrije tijd. John zit namelijk graag op de fiets en ook dan is hij continu op zoek naar ruimte voor verbetering. Wat ging goed en waar kan het sneller? Een ontwikkeling waar hij met alle plezier alleen aan werkt, maar die hij nog liever met vrienden doormaakt.

Daarnaast is John een groot liefhebber van spellen. Met zowel games als ook bordspellen krijgt hij de nodige vrije uurtjes om en, je raadt het al, ook hier moet de volgende keer altijd weer iets beter zijn dan de vorige.

Al met al is John een vrolijke en open persoonlijkheid met een gezonde dosis zelfkennis en de onbegrensde ambitie om het altijd weer net iets beter te doen dan de vorige keer!