Myanou wil altijd een stap vooruit. Bij voorkeur samen!

Leer Myanou kennen

Myanou Claassen

Consultant
Als young professional is Myanou ambitieus, leergierig en altijd op zoek naar duurzame verbeteringen en het maken van échte impact.

Myanou wil altijd een stap vooruit. Bij voorkeur samen! Als ze aan de slag gaat met een ontwikkelopgave staat de mens dan ook altijd centraal. Want voor Myanou is de mens de belangrijkste succesfactor binnen een organisatie!

Verbinding, betrokkenheid en oprechte interesse in de ander vormen dan ook, niet geheel verrassend, de rode draad door Myanou’s zakelijke- en privéleven. Tijdens haar opleiding op de Hoge Hotelschool in Maastricht, en later ook in haar werkbare leven binnen verschillende restaurants en hotels wereldwijd, had de klant altijd de hoogste prioriteit. Een wijsheid die Myanou nu nog dagelijks toepast en die haar helpen om elke ontwikkelopgave tot een goed resultaat te brengen! Klanttevredenheid, heldere communicatie en het overtreffen van verwachtingen staan daarbij hoog in het vaandel.

Als young professional is Myanou ambitieus, leergierig en altijd op zoek naar duurzame verbeteringen en het maken van échte impact. Gaat het liefst nieuwe uitdagingen aan en leert graag door te doen. Kortom, een echte ORGfitter!