Altijd kwaliteit voorop stellen en sámen doelstellingen realiseren. Dat is mijn drijfveer!

Leer Thelma kennen

Thelma Brassé

Consultant
Gestructureerd en resultaatgericht in haar projecten. Creatief en innovatief in haar werkvormen. Het beste van twee werelden. En altijd met het juiste resultaat!

Thelma is opgegroeid in het mooie Zuid-Limburg en dus mag je haar dan ook altijd wakker maken voor lekker eten en gezelligheid. Een echt familiemens die graag voor anderen klaarstaat.

Dit geldt niet enkel voor haar familie en vrienden, maar ook als professional zorgt Thelma dat niemand vergeten wordt. Daarbij is Thelma een echte regelaar, een spin in het web. Ze pakt het initiatief en zet de lijnen uit aan de voorkant van het project en borgt het optimale eindresultaat aan de achterkant.

Iemand op wie je kunt bouwen en die altijd op zoek gaat naar de best passende oplossing, waarbij ze haar klanten probeert te inspireren door haar creatieve en frisse manier van denken. In haar projecten bouwt ze graag een goede relatie met haar klant(en) op en is ze op zoek naar de beste combinatie van gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Altijd kwaliteit voorop stellen en sámen de doelstellingen bij een klant realiseren, dát is haar drijfveer.