Waarmee mogen we jou
verder helpen?

Vertrouwde vooruitgang

U wilt de dienstverlening van uw organisatie verbeteren! Om nóg beter in te kunnen spelen op de behoeften van uw klant of simpelweg omdat de ontwikkelingen in de markt daarom vragen.

Maar hoe pak je zo’n ontwikkelvraagstuk aan? Hoe bepaal je de stip aan de horizon en wat is de beste route ernaartoe? En heb je wel de juiste kennis en expertise in huis om de beoogde ambitie projectmatig te realiseren? Dat is waar wij in beeld komen! Want organisaties een stap verder helpen in hun ontwikkeling is waar wij goed in zijn. Door samen de route uit te stippelen, door de juiste kennis en expertise in te zetten, maar vooral door te inspireren en te verbinden:

INSPIREREN:
bij ORGfit werken we altijd vanuit een zelfontwikkeld gedachtengoed én onze 7 beloften. Daardoor staan uw organisatie en uw klanten altijd centraal en bent u verzekerd van een integraal en toekomstbestendig resultaat. Wij vertellen u graag meer over het verhaal achter ieder van onze beloften.

VERBINDEN:
uw organisatie en uw mensen staan centraal bij iedere ontwikkelopgave. Daarom gaan we altijd uit van het aanwezige talent binnen uw organisatie en maken we dit talent onderdeel van iedere ontwikkeling! Zodoende behalen we niet alleen het beoogde resultaat, maar is uw organisatie ook klaar voor de toekomst!

Verbinden volgens Thelma


Gestructureerd en resultaatgericht in haar projecten. Creatief en innovatief in haar werkvormen. Het beste van twee werelden. En altijd met het juiste resultaat!
Kennismaken? Ik vertel je graag meer over ORGfit!

Waarom we doen
wat we doen.

Impact maken! Dat is ons doel. Vanuit een duidelijke visie waarbij de klant altijd centraal staat, samen de mouwen opstropen om ambities waar te maken en organisaties wendbaar te maken voor morgen. Hoe we dat doen...

Onze zeven beloften

Bij ORGfit werken we vanuit een aantal beloften. Ze vormen onze basis om te komen tot het meest optimale en best passende resultaat bij elke uitdaging die we aangaan. Het is waar wij van overtuigd zijn en wat jij van ons mag verwachten.

Belofte 1
Belofte 1
Onze denkrichting is waarde toevoegen voor de klant van de klant
Belofte 3
Belofte 3
We gaan uit van het talent van de klant en voegen hier waarde aan toe
Belofte 5
Belofte 5
We zijn pas tevreden over een advies als het in de praktijk werkt
Belofte 7
Belofte 7
We gaan uit van eigen initiatief en helpen daar waar het niet lukt
Belofte 2
Belofte 2
Onze drijfveer zit in het realiseren van ambities door er met verschillende brillen naar te kijken
Belofte 4
Belofte 4
Wij zoeken naar de balans tussen de basis op orde en innovatie
Belofte 6
Belofte 6
We ontdekken samen jouw talent en ontwikkelen dit verder

Ontdek verbinding en
mogelijkheden voor jou.

Verbinden volgens Jerry


Bevlogen verhalenverteller met een buitengewoon breed interesse- en kennisgebied!